FOUR THOUSAND ISLAND LAOS

Hej och god jul!

Hoppas ni hade en riktigt god jul med massa sno och god mat. Vi firade varan jul pa Four Thousand Islands har i Laos. Det ligger langst ner i landet och ar superfint och lungt. Vi firade julen med klappar pa morgonen sedan hyrde vi cyklar och cyklade runt till en annan o. Dar cyklade vi till vattenfall, delfinstallen m.m. En riktigt mysig och ca 35c varm dag, hehe avis?.

Pa dagarna har pa oarna slappar vi i hangmattaror, ater god mat och cyklar i varmen. Det har ar det basta stallet i Laos helt klart. Om man raknar bort tubingen :). Imorgon ska vi bussa igen men nu till Vietnamn. Nagot vi inte ser fram emot som vanligt.. En ca 14 timmars resa i en skruttig buss. Vi borjar i Danang i Vietnamn och tar oss direkt soder ut for att forhopningsvis fira nyar med Ben och Chloe (engelska paret). Sedan ska vi mota upp Malins foradlrar i Phan Thiet, det ska bli toppen!

Vi ar lite smasjuka (lamnar resten at fantasin).
Men annars mar vi som som kungar!


Det gar inte fora over bilder till den har datorn, vilket ar synd for vi har manga fina!
Men det kommer vid nasta inlagg som ar fran Vietnamn! Tills dess far ni ha det toppem!
Peace







Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa & Pappa Krister

Hejsan!

Varan jul var valdigt bra, med god mat och allt det dar ni skrev om, forutom en sak! Jo sno, det var en fin regnig dag!!!!

Vi befinner oss just nu i en moped korande stad!!! Vi har aldrig sett sa mkt mopeder nagon gang innan, vi ar just nu i Ho Chi Minh City.

Vi har just varit och fatt fot massage!!! Vi har nu ocksa lart oss att i fot massage ingar aven huvud, nacke, axlar, rygg och benen!! Men det var skont.

Imorgon flyger vi ut till on dar vi skall fira nyar, det ser vi fram emot, lite bad och sol och mindre mopeder och manniskor.



Just nu skall vi ga upp och ta en honeblund innan vi gar ut till nattmarknaden.



Vi hoppas ni finner era vanner sa att ni kan fira nyar ihop och att tiden gar fort sa vi snart ses.



Vi hoppas era div sjukdommar gar over tills vi ses :)



Ses snart mamma & pappa

2011-12-27 @ 10:49:40
URL: http://malinojohan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0