VANG VIENG


Tredje dagen i Vang Vieng!. Det är en feststad i Laos där alla kör tubing. Man hyr en ring och åker nerför en flod med massa barer på sidorna, riktigt bra! Vi tubade igår och det var så mycket bättre än vad vi trott. Man kom dit, gick till bar ett och fick en whiskeyshot sen var festen igång. Sitta med ett gäng polare med en bucket i handen vid vattnet i 30 gradigt solsken är svårslaget! Sen blev det heeeelt galet och dääär skriver vi inte mer om det! hehe. Det stängde vid 8 på kvälllen så då åkte vi in till stan och gick till ett par barer. Mycket svenskar här men det är schysst. Imorgon ska i tuba igen och kanske åka luftbalong!!
 
Tanten på vårat hotell försöker blåsa oss på pengar hela tiden haha. Vi frågade om man behövde biljetter eller något till tuben, och det kunde vi köpa hos henne givetvis. För 60000 kip (typ 60 kr) styck kunde hon ringa och boka. Tur att vi inte tog det för tubingen var gratis:)
Sen frågade vi om luftbalong som vi har hört kostar ca 35 us$ här men enligt henne kostade det 70 $ hehe, tur att alla inte förstår svenska i sånna lägen.

Annars har vi bowlat med det engelska paret, hängt med några svenskar och med 2 andra från england.
Vi gillar Vang Vieng men i övermorgon måste vi nog dra vidare, vart har vi ingen aning om.
DET är nice!



Spelade kort med Ben och Cloé innan bowlingen!




























 Tubing!









Tusen tyskar som inte riktigt förstod att tubing var ett partyställe..



Beerpong!








ehm..haha galet!





Sara och Laben! two crazy dudes..







peace


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa & Pappa Krister

Hej på Er!!!!

Underbart att höra ifrån er och se alla fina bilder ni lägger upp. Ni ser verkligen ut att njuta och ha ur kul. Men MALIN, jag hoppas innerligt att det är en handmålad henna taturering eller liknande jag ser på din arm på vissa kort!!?? För du har väl inte tatuerat dig?

Nu är det inte många dagar kvar till jul. På torsdag kommer din "syster" Sofie med fam hit och äter och barnen får sina julklappar. På fredag tittar Jonas en en sväng innan han dra ner till HGB igen. Eddie och Ida drar till Belking den 22/12. Vi kommer vara hos Peder & Catinka på julafton. Pappa och jag åker på kvällen till Jonas & Ulrika i HGB och tar ett tåg därifrån till Kastrup. Vi ser verkligen fram emot att komma ner till sol och värme och god mat, vi har idag börjat packa lite. Min pso och jag är inte överens just nu så jag behöver SOL.



Vet ni något mer om att ses?



Kramar till er båda så länge.

Mamma

2011-12-20 @ 14:09:03
URL: http://malinojohan.blogg.se/
Postat av: Mamma Annika och Pappa Anders

Gott att höra från er. Festen verka vara i full gång. Här i Mullsjö/habo har vi 10 cm snö och nollgradigt lagom nice. Hörs senare och va rädda om er och ta väl hand om Krister och Ewa när ni ses. Pussar från pappa Anders och mamma Annika

2011-12-20 @ 21:35:53
Postat av: Sofie och Mats

Hej siss!!

Så kul att följa eran resa via bloggen.. Vill önska er en riktigt god jul!! Många kramar familjen Svensson

2011-12-23 @ 14:33:35
Postat av: Sofia Melin

hej på er! så roligt att följa eran blogg och se vad ni har för er för skoj! :D super härliga bilder! vill bara säga GOD JUL till er! ha de super bra så får vi ta och ses när ni kommer hem! massvis med kramar! familjen hälsar också :)

2011-12-24 @ 11:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0