AIRLIE BEACH

Hej där hemma!

Nu har vi tagit oss till Airlie Beach. Det är soft här, men finns dock inte så mycket att göra... Cairns var bättre.
På dagarna ligger vi vid lagunen och chillar, sen på kvällen så chillar vi. Dricker lite bärs med polarna och glider runt, men det passar ju oss skitbra!! :)

Gick i 40 minuter idag till ett annat supermarket för att röra lite på benen. Så nu blir det till att ta det lugnt hela kvällen! hahaha

Igår var vi ute med två svenskar och en israeliska, sjukt trevligt... spela lite biljard och delade ett par piets(ölkannor)

Vi bor på ett hostel som heter Magnum sjukt bra, 50$ (ca 350SEK) för ett dubbel rum, trevligt ställe dock så suger köket lite, eller ja... det suger rätt hårt men men.

Vi har inte råkat ut för bedbugs(Någon slags loppa eller nått som bor i sängmadressen) men vi är livrädda för dem, igår låg vi och inbillade oss att det kliade överallt, sjukt jobbigt men komiskt.
På seglingsbåtarna ska det tygligen var mer vanligt med dem än ovanligt, så vi hoppas att vi har tur även där! För det ser ungefär ut som myggbet när de har bitit, fast du får typ 100 st, det slutar aldrig klia och de håller sig ett ganska bra tag om du jämför med myggbet.



Omer provar äkta svensk snus!



På Magnums bar



Vi skulle få till en fin pussbild med den fina utsikten bakom,
ja det gick som det gick..

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0