SNART ÄR DET DAGS

Hej!

Nu är det tisdag kväll och vi har stressat hela dagen. Lämnat flyttlådor hos våra kära päron. Samt hämtat böcker på posten (tack Fredrika), fixat  cash på Forex och städat och donat. Vi bor på 18 små fina kvadratmeter men shit vad lång tid det tar att städa och packa ändå. Julia har varit här och kollat in allt och skrivit på andrahandkontrakt, gött.
Johan kom hem nu och mår pyton. 2 andra i familjen Argus har haft kräksjuka så vi håller tummarna att han mår bättre imorgon!.
För då är det sista rycket i lägenheten sen massa fix. Åka till resebyrån och dona sen byta en skål Malin fick av Anders och Annika i present, jättefin men passade inte till dom andra som är rosa:(.
Senare på kvällen ska vi på afterwortk med Ewa Krister Eddie och Ida för ett glas vin. Efter det möter vi upp Annika och Anders på Soya för lite god mat, kommer bli super mysigt!. Även sista gången vi ser dom på några månader...






Middag hos familjen Argus i lördags!





Malins snygga pappa var även med! haha





PEACE!





Lite av alla lådor.



Vi åker till stockholm torsdag morgon så vi hinner säga hejdå till alla 08or innan vi åker på fredag!

Vi ska bannemig försöka uppdatera så mkt vi kan och pallar. Först ska vi klura ut hur detta funkar haha

Tjaa


Kommentarer
Postat av: annika och anders

Är ni framme i Hongkong? hoppas ni hittar i storstaden och kan inhandla lite datorer , objektiv m.m. Här i Nybrokvarn är det en ganska varm och fin höstdag. Va rädda om er och njut av resan. Många kramar Anders och Annika.

2011-10-22 @ 17:39:45
URL: http://malinojohan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0