STOCKHOLM

Nu sitter vi och myser hos Maria i huvudstaden. Jossan körde oss till bussen i Jönet runt 11 tiden och vi var framme runt 16. Väl framme mötte vi upp Martin för lite shopping sen åkte vi till Maria och Axel.
Vi har ätit en jättegod chilliconcarne med avokadosallad och ett bröd med ost i, mums!
Sen har vi bara myst med Axel (Maria och Fredriks son), testpackat flera gånger och druckit te och hängt. En super mysig kväll med syskonen Argus!

Gårdagen spenderades med våra päron och Malins bror och hans fruga.
Vi började med AW på Red Lion i Jönköping med vin/öl och snacks. Sen gick vi genom ett regnigt Jönköping och åt buffé på Soya. Väldans gott som vanligt! Efter en rolig kväll åkte vi hem och fixade det sista som skulle bort från lägenheten och sa hejdå till alla.  Tack alla för en trevlig "sista" kväll!

Imorgon ska Malin träffa sina vackra damer Johanna och Hannah för en efterlängtad lunch och Johan ska fixa och dona på stan och träffa polare!




Fina Ida och Eddie



Fina mammorna Annika och Ewa!


Ölhävarna vi inte kände..



Malin och Eddie



Ida och Johan

ps. vi vet att det blev fet text men vi skiter i det för vi fattade inte hur man tog bort det. Jaja, tjaaa


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Hejsan Malin & Johan

Tack för en mycket trevlig kväll i onsdags. Malin har nu "svarta" lådan du glömde på krogen hemma hos oss ;). Kan tänka mig att ni båda nu har några små fjärilar i era magar som fladdar lite lätt inför det som börjar i eftermiddag och händer under kvällen.

Men imorgon är ni i Hongkong och möter nya äventyr och nya utmaningar. Köp nu inte upp alla pengarna i Hongkong utan shopa lagom.



Inger & Tomas har sovit här i natt och de hälsar så mycket till er båda. Mormor har ringt och frågat om ni kommit fram ännu och om vi hört nått.



Saknar er redan. Var rädda om er nu och ta det lugnt så kommer allt fungera bra.



Kramar i massor Pappa & Mamm

2011-10-21 @ 09:30:26
URL: http://malinojohan.blogg.se/
Postat av: Mamma Ewa

Hej!

Tack för samtalet ifrån HK. Vi har haft en konon weekend i GTB ihop med mkt goda vännerna Jocke & Monia. Gott att höra i tlfn att allt gott bra i HK. På löradag blir det Helsingborg och kalas för Ulrika

som på söndag fyller 35 år. Alla från vår sida åker ner... På söndag åker jag till Gardemoen och sedan till Belek. Kommer ni sedan intill Perth så hör av er till Lena. Ta vara på varandra och njut och ha så kul. Puss & Kram K&E

2011-10-23 @ 20:51:42
URL: http://malinojohan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0