VATTENFALL M.M



Vi har åkt runt massa på ön sen sist, bland annat till ett vattenfall. Vi skulle egentligen till ett jättestort med cliffjump och sånt, men det hittade vi inte till. Vi åkte med fyra goa svenskar och hade en skit bra dag! Dock var resan hem mindre kul, spöregn som känns som hagel i 1,5 timmar.. Åh vad det hade varit gott att komma hem och duscha om vi hade haft varmvatten haha. Mataram, största staden här var väldigt bra och vi hittade skor som vi var ute efter! Och som lovat massa skit :). Ripcurl rygga, jeans, väska och en jäkla massa smycken.

Idag har vi gjort...Nada. Vi var ute en svänga igår med ett gäng och hade det riktigt trevlans! Kuta Lombok är inte alls värst turistigt eller mycket folk i huvudtaget. Men backpackers har hittat hit, så vi stormtrivs. Om saker och ting blir som vi vill blir det nog årliga resor hit..



Köpcenter i Mataram, Johan fick inte med alla på bild men Malin fick hjälp av 10 expediter.. haha



Värsta kossorna traskar förbi på stranden... kooossorna koooossorna koossorna!











På vägen hem i spöregn stannade vi och fikade vid ett stånd. Jätte mysiga människor! Det enda dom kunde på engelska var att berätta att dom inte kunde engelska haha! Malin imeterar ett skolfoto från andre klass..



Vi provade Indonesiens version av Guiness, Johan tyckte det var gott! Malin tycker om öl som ser ut som vatten..



Indonesisk nattamat, vi saknar chickenmama!



Ingenting är klart ännu, på torsdag ska vi eventuellt fixa pappersarbetet ihop med ett holländskt par.



Vad tycks?



Som det ser ut nu blir vi kvar på Lombok tills vi åker hem. Imorgon blir det en slapp dag i solen på straden. Om 16 dagar åker vi tillbaka till familj och vänner. Vi ser jätte mycket fram emot det! Kommer bli tufft att byta ut palmer mot granar bara :)

puss





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallå. Gott att ni har börjat blogga igen.JA vet att det är många som följer er ,och ni ser ju både friska o lyckliga ut vilket är riktigt bra .Jodå vi har funderat ett tag och tror vi kanske vet va ni menar, häftigt tycker vi. ( vi är rätt duktiga på att servera ) Som ni förstår tror vi att ni är i köpar tagen kanske rätt.Om de är så, kolla bara noga så att allt går rätt till ni vet säkert va vi menar.Lycka till ,vi stöttar er,MAMMIS PAPPIS

2012-04-01 @ 21:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0