AO NANG



Nu har vi varit här i Ao nang i 3 dagar. Det är ett bra ställe!

För ca två år sedan var vi 14 dagar här och förälskade oss i ön Raily. Där har vi häng en dag nu och den är lika bra fortfarande. Johan passade på att klättra ner till lagunen. Malin skippade det eftersom hon fortfarande (okej lite överdrivet) är i chock över klättertrippen till lagunen för två år sen. Johan var klätterledare i våran lilla grupp (J och M) och vi skulle gå vår egna lilla väg.. detta ledde till 3 timmars vilsegång i djungeln och det vi kom fram till var en plätt sumpmark och en ensam liten flippflopp, scary! Så denna gången fick johan klättra själv:)

Annars har vi hängt, provat våra kostymer skjortor och klänningar, snart är de färdiga! Vi kommer bli så fina på Marias bröllop!Bilder kommer! Men vi måste skryta lite... En kostym med väst, 3 skjortor, en avancerad klänning en slips och en fluga för 2400 riksdaler.

Vi var ute och åt gott igår, och efter det blev det ett par, lagom sliskiga drinkar på en rastabar.

Imorgon ska vi nog leta upp Martin och Cecilia som är här i krokarna. För vi skrattar varje minut åt något som igentligen är skit trist och bara fånigt. Så vi är starkt behov av att tjata hål i huvvet på någon annan än oss själva. Stackars Martin och Cecilia säger vi bara..



Lagunen



Apor på väg, Raily





Denna kom med av misstag men vi orkar inte ta bort den..



Johan styrde longtailen hem!








Grym trubadur!

Ni blir fler och fler läsare, det gillar vi!


Kommentarer
Postat av: Nino Argus

Ni håller på att klätra och har roligt.Bada och solar.Var rädda om er. Tack för bilderna ni sänder.Kramar från Farfar o Farmom

2012-02-17 @ 17:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0