BALI - KUTA

Bali

Just nu är vi i staden Kuta som ligger närmast flygplatsen i Denpasar. Flyget hit från Bangkok gick väl sisådär smärtfritt. Precis innan planet skulle lyfta var vi tvunga att vända pga av maskinfel (tur var väl det). Vi fick åka tillbaka till gaten och hänga 3 timmar till på flygplatsen. Sen var det bara att sätta sig tillrätta och tänka att det ändå är tusen gånger bättre än buss!

I Kuta bor vi på Poppies lane 2 (område), nära till allt och gott hotell! Idag har vi varit vid stranden först till klockan två. Malin hängde lite med en gotlänning och Johan kunde inte hålla sig utan hyrde första bästa bräda. Kuta är ett bra nybörjar ställe när det gäller surfing. Det gick skapligt för Johan tills..(se bild). Efter playan åkte vi och shoppade. Eftersom det är ett surfplace, finns det mängder av butiker som, Billabong - Qvicksilver - Foxy - Ripcurl m.m riktigt grymt! Priserna skiftar men är ändå helt okej. Det blev väl lite mycket men kändes bra att köpa saker som är äkta för en gångs skull.

Vi åt även värdens godaste curry idag! Det såg ut som en påse skit på tallriken dock, men super gott verkligen. Vad det var i har vi ingen aning om och vi kom på att vi skulle fota det, när allt var uppslukat hehe :).

Imorgon ska Johan förmodligen köpa bräda och Malin gå kurs. Vi är så sugna på att bli världsbäst på att surfa. Eller ah vore kul att lära sig att kunna stå upp haha, det är svårt!



Inte så nöjda passagerare...



Nått klet till lunch på stranden som var riktigt gott. En dollar!



Fina armband några gummor ville sälja på Malin eller Maaarliiine som dom säger. Hon köpte ett bara för dom var så söta + tannalösa.



Nämnde vi att det är fint här? hehe..



Givetvis hade Johan lika mycket tur som förra gången han hyrde något så nu blir det till att införskaffa sig en egen.



Kul!



Inte kul!





Bintang heter ölen som gäller här. Smakar som Norrlandsguld :).

Nu är vi helt slut. Hoppas ni uppskattar att vi ALLTID lägger upp många bilder. För det tar en jäkla tid hehe.

puss på er


Kommentarer
Postat av: annika och anders

Vilken otur med brädan igen, Johan. Vad fick du betala för det?

Annars ser det helt fantastiskt ut! Vi längtar som bara den!

Puss på er!

2012-02-27 @ 17:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0