KLÄTTRING PÅ RAILEY M.M



Dagarna rullar på här i Thailand, shit snart ska vi redan till Bali!, Vi åker den 26de feb från Phuket. Har lite saker som måste fixas innan, men det löser sig som vanligt :). Vi har bytt guesthouse och bor nu på P.K Manision. Bra guesthose, populärt bland backpackers. Nu har vi en balkong vilket är ett gigantiskt plus!

Vi har varit på Railey nu några dagarna och kommer hålla till där tills Johans klätterkurs är över. 3 dagars kurs för att få certifirkatet. Igår var det 7 väggar i olika höjd och svårehetsgrad och J klarade allihop!. Våran vän Robin klättrar också den kursen. Honom träffade vi i Kambodja!. Och igår träffade vi två grabbar från Laos. Man träffar folk igen heeela tiden! Iallafall var vi helt slut på kvällen. Johan hade ju klättrat hela dagen (känns i vaderna idag, men bara att köra på!) och Malin legat på stranden och gjort nada men var skit trött ändå! :). Så det blev god texmex mat till kvällsmat , himmelskt smakade som tacos hemma fast bättre!. Eller så tycker vi det nu bara för det var så längesen vi åt det. (tips på middag när vi kommer hem Peder & Catinka). Efter maten skypade Johan med Martin sen blev det sängen.

Idag klättrade Johan igen, det är riktigt jäkla skoj!. Perfekt utmaning att hitta sin väg upp på bergen. Men det tär på krafterna! Malin har mått lite halv kasst de senaste dagarna. På kvällarna kommer världens huvudvärk, inte kul. Men vi anar att det är söla (dialekt) så det är sölförbud ett par dagar för M. Hon ska köpa nån ful keps kopia och slänga på sig med.

På tal om att köpa har hon köpt way too much här. Så nu är paniken att hitta postoffice och skicka hem allt till svealand med kläderna från skräddaren också. Men som sagt det löser sig :). På torsdag ska Malin till tandläkaren, cleaning och lite sånt. Johan hinner inte riktigt pga av kättringen så han gör det på Bali!



En random strand nånstans vi såg när vi gick en promenad.





Små tjuvkikar på kläderna, ikväll är de färdiga!!



Bästa maten och smooties. Vi gillar verkligen Tempura, friterad tigeräka, sådär knaprig och god!



In Action!



Utsikten från balkongen :)

Hörs folks!





Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Malin!!



Sola inte på några dagar, drick vatten och ät lite salt!!!!! Du kan ha salt brist. 1 tsk salt X 2 dagligen nu i några dagar. Samt mer vätska än vanligt.

Går det inte över får ni nog kanske höra med någon läkare.



Samt,,, drick ingen alkohol på några dagar, tack!!!



Puss Mammi

2012-02-22 @ 18:47:54
URL: http://malinojohan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0