SISTA DAGARNA INNAN BALI



Tjena !

Sista dagarna här har varit super. Vi har hunnit med en utgång, klättercertifirkat, mysiga middagar och lite olika öar. Kläderna hos skäddaren blev jätte fina, så det känns bra!. Vi har också skickat ett stort paket med massa kläder och väskor, samt kostymen m.m hem till Sweden. Skönt att bli av med allt innan flyget till Bali, vi hade nog inte fått med oss allt på flyget!

Vi åker ikväll klockan 22 till Phuket airport med taxi. Planet går 06:20 imorgon bitti så vi tänkte sova på flygplatsen :). Ska bli riktigt roligt att åka till Bali. Om någon har bra tips så dela gärna med er!!







Vi laddade för utgång en kväll! Med våran polare Robin från Götalaborg. Vi var ute till tidig morgon och hade riktigt kul!



Chicken Island





Malin och Martin hängde en dag på beachen när Johan klättrade och Cecila var sjuk. Efter ett tag började de tjöta med grannen på stranden,Tommy. Dom hade en super dag i solen och drack några öl och tog det lungt.



Matade aporna på stranden.









Ertappklättringen Johan gjorde tredje dagen var svin läskig. Man klättrade i olika ertapper och tillslut var man uppe på 80 meters höjd..




Nu ska vi äta lunch, tror det blir lite tempura och pad thai.

Hörs på Bali!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0