SURFING OCH UTGÅNG



Idag är vi slitna gott folk. Vi surfade hela dagen igår! Jäkla roligt men svårt. Man måste verkligen paddla som en dåre, och hoppas man hinner matcha vågen. Svårast är nog att hitta rätt läge när man ska ställa sig upp. Annars kämpar vi på! Vi hyrde brädor och Malin tog lektion. Hennes tränare hette (whyyhiiim), hehe roligt!

Vi lunchade på ett kebabställe och träffade två sköna snubbar från götet. Så det blev middag med dom och gänget från gotland på ... nu minns vi inte men gott var det! Johan tog svenska köttbullar som mest smakade peppar men det gick ner! Malin tog gulasch som var gott och resten (6 pers) tog hamburgare haha! Jaja sen stannade vi och drack lite där för att ladda inför en krogrunda. Det var en jätte kul kväll och vi var väl på 6 olika barer, hemma vet vi inte riktigt hehe.

Men som sagt hajjar ni ju att vi är slitna idag, surf och utgång. Vi gick och badade i havet en sväng och chillade runt på stranden. Efter lunch så gick vi hem och dog ett par timmar. Så jäkla underbart att kunna göra precis vad man vill när man vill varje dag! Nu ska vi käka lite, tyvär så har vi inga bilder från utgången (glömde kameran).



Lycklig tjej blev serverad en kall öl när hon kom upp från plurret med brädan. Hon var dock så slut att hon knappt kunde lyfta ölen hehe! Första träningen på resan! Är det semester så är det, två veckor som sex månader ;).



Nöjd karl efter testat två olika brädor. Lite beslutsångest om vilken size han ska välja! Lutar åt en 6.4. Johan blir av med sina vonzipper brillor hela tiden på beachen. ALLA vill veta vad dom kostar och lånar dom gärna tills precis vi har packat ihop och ska gå hehe!


peace



Kommentarer
Postat av: Nino Argus

Har du köpt en bräda nu akta er för vattnent jag ringer i morgon Kram Farmor O Farfar

2012-02-29 @ 18:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0