3 MÅNADER


Idag har vi varit ute i 3 månader, och det är 3 månader kvar!. Känns som vi har varit ute längre med tanke på allt vi hunnit med. Hong Kong, Australien, Nya Zeeland, Norra Thailand, Laos, Vietnam och Kambodja.Eller nu låter det inte så mycket som det känns haha!. Det är kul att kolla tillbaka på bloggens början och se allt vi gjorde t.ex i AUS m.m. Så det får ni allt ta och göra idag, bläddra igenom bloggen ;).

Idag ska vi jobba på en bar! Eller Malin känner sig rktigt hängig och vill inte se mer alkohol i hela sitt liv, så Johan kör idag och Malin hänkar imorgon. Baren heter JJs (djäääjdjäääjs) och är helt ok. Men vi gör detta för skojs skull och förmodligen säger vi upp oss redan imorgon haha!. Men kul att ha provat liksom...jaja.

Annars dåååe, varmt som tusan är det varje dag och vi badar hela tiden. Eller så tar vi pärlan på långa turer mitt i ingenstans och bara glider omkring. Vi trivs verkligen här!

Om några dagar (tror den 23 jan) är det kinesiskt nyår! Vi vet inte vad som gäller då men vi hoppas det blir cool. Då blir shinakouville proppfullt med folk som vill fira vid kusten och priserna stiger med 200% typ. Men det ska bli skoj! I saigon fixade dom månader innan detta skulle ske med massvis av dekorationer med blommor och lampor m.m. Så det är tydligen en stor grej iaf. jajaja..




Utanför ölbryggeriet (Ankor öl). Vi fjäskade och stojjade med vakterna om att få gå in och kika..
Dom tyckte inte det var lika kul..





Balla bikers!



Vårt hotell:) Ett fint stort rum för 8$ per natt.



En utgång med ett tyskt par och en dansk tjej. Danska tjejen var hur go som helst men tyskarna... När dom för sista gången klagade på att ölen på baren var för dyr (1$=7 kr). 7 spänn för en öl liksom! Då sa vi aufwiedersen och gick till nästa bar:).


Peace


Svar till Ewa.

Ön var underbar, men liten. Ett jätte skönt ställe om man bara vill komma bort och göra ingenting. Ena sidan är mer umgdommar och andra lungare med bara ett fåtal bungalows. Men vi ska nog inte åka till Monkey Island som vi hade tänkt. Det är helt fullbokat nu genom det kinesika nyåret. Men den ön ska vara jättestor och hyfsat bra. Inte så lung kanske, finns försäljare och lite sånt som inte fanns på Bimbamboo. Men en vecka på Bimbamboo, njaaa. Det går ju, men med risk för att man blir knäpp i skallen. :)

Nästa stopp är ju södra Thailand. Där är vi nog om två veckor. Vart vi ska ännu har vi ingen aning om. Vi hade nog bara tänkt att stanna i Thai tre veckor. Vi får se, inget är bestämt för vi vet inte än när, var, hur liksom:). Vi åker när vi tröttnat på Kambodja!

Kommentarer
Postat av: Freddan

Jag blir lika avundsjuk varje gång jag läser er blogg. Fasen vad gött ni har deeet! :) JJs i sihanouk ville? där fick jag personalen att sätta prickar ovanför Aet i jägerbomb.

Kör hårt och ta hand om varandra!

2012-01-22 @ 19:48:59
Postat av: Anders och Annika

Kambodja tycks vara ett fint ställe att semestra på. Ha de och ta om er. Många kramar från oss i Nybrokvarn

2012-01-24 @ 08:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0