ANKOR TEMPLEN


Igår var vi och såg Ankor templen. Ankor var en stad för ca 1000 år sedan där folk bodde runt omkring templen. Ankor var den sista staden i det forna riket i Kambodja. Detta var vad våran tuktuk chafför sa så ta inte det som 100% sanning:). Vi tyckte Ankor var väldigt bra, men det räckte verkligen med en dag för våran del. Men aboslut värt att ha sett, som pyramiderna i Egypten kan man säga.

När vi kom tillbaka snackade Malin tills sig tuktuk chafförens militär jacka (kostade några kronor och var i stl XL) sedan gick vi till grannkiosken där mormorn var sömmerska. Johan beställde ett fodral till datorn och ett till sin ipod i jeanstyg (rester från ett par avklippa brallor). Malin ville sy in ett par shorts och den nya väldigt begagnade tuktukjackan. Vi hade inga förhoppningar utan tänkte mest att det får bli som det blir:). Men jisses var duktig hon var, mormorn. Johans fodral blev skitsnygga och shortsen satt finfint, jackan blev kalasgo! 
Göööött!

På kvällen gick vi och åt mexicansk mat och sedan gick vi och tog några drinkar. Vi rekomenderar Siem Reap starkt. Skit i Phnom Penh, inte alls bra utan stanna fler dagar här istället!










Rätt lång palm!. Malin står och flaxar nedanför så ni kan se skillnaden.



Igår var Malin ledsen. Malin ska aldrig bada i en klorförgiftad pool mer i hela sitt liv. Reslutatet = oranget och grönt hår.. buuhuuu ;(.



Snygga brudar vi kände igen!
Emma-Hannah-Linnea-Josefin-Ellen-Johanna











Vi besökte tre olika tempel, mer orkade vi inte:)
Detta var templet där Tomb Rider spelades in!



Här är en bild från filmen :)



Vi tog ett par drinkar på kvällen! God moijto och grönt hår..


Imorgon kära vänner åker vi till Bankok! Sen drar vi vidare mot Koh tao.
Vi åker i det vi älskar mest just nu, buss...

Peace!

Kommentarer
Postat av: Mamma Annika Pappa Anders

Hej

Ja bankok är en häftig stad, glöm inte china town.

Om Ankor tempel är likt pyramiderna i Egytpen så är det sevärt så ni får ta en tur till Egypten också så Johan får se dom. Många kramar från Annika och Anders: Ps Vi ses snart DS:

2012-02-03 @ 23:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0