MUI NE - KITESURF OCH FÖRÄLDRAR


Hallå!

Hoppas erat nyår blev kanon, vårat var riktigt kul. Vi började på en resturang där vi grillade get. Vi var ca 15 pers så det var skitkul. Sedan åkte vi vidare till en bar, sedan till en strandklubb där vi räknade in det nya året 2012! Sedan vidare till en sista bar där vi dansade hela natten. Känns som att 2012 kommer bli ett riktigt bra år, och ännu bättre att kunna starta det i ett paradis som Mui ne.

JUST NU

Johan är redo för sin tredje dag med kitesurf (surfing med en liten fallskärm kan man säga). Han riktigt duktig och alla vänner vi har skaffat oss surfar på det ställen han surfar så det är gött häng på stränderna hela dagarna. 

Malin sitter just nu på hennes föräldras hotell (LYCKA) och myser med dom i solen.
Idag ska vi nog bara dega, umgås och äta god mat. Vi har ju åkt så mkt fram och tillbaka hela tiden så vi har tänkt att stanna i Mui ne ett bra tag, underbart! Hoppas ni har det bra där hemma.

 

På väg ner mot Mui ne, i norra Vietnamn är det halvkasst väder..



Hade det varit så här lite kitesurfing hade det varit bra, ta dom på bilden gånger 5 så får man en bra bild hur många det är i vattnet som surfar varje dag!



SnålMalin har råd att unna sig lite haha!



Riktigt nice!



Go lampa







Denna får avsluta kvällen:)

Hörs folks!


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa & Pappa Krister

Så sitter man vid frukustbordet och äter och plötsligt från man den jätte kramen och pussar av sin dotter som dyker upp från ingetstans LYCKA.

Nu blir det godagar med Malin & Johan.

2012-01-02 @ 09:22:57
URL: http://malinojohan.blogg.se/
Postat av: Anders och Annika

Hej Johan, Malin, Ewa o Christer! Vi förstår att ni har det riktigt härligt. Tur att vi har en resa planerad till sol och värme.

Ha en bra start på 2012!

2012-01-02 @ 17:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0