SAIGON


Nu är vi i Saigon, Vietnamns största stad.

Staden är enorm och lite stökig, men har god mat och bra barer. Det är ca fem miljader mopeder här, eller ah mycket iallafall! Vi kom hit sent igårkväll men hann ändå med att gå ut och käka en bit mat och sedan en utgång på det.:). Idag har vi bara degat och gått och strögat här i stan. Vi bor på ett hotell som bara har två rum och vårat stinker lite mögel haha. Men vad gör man inte för 10$ per rum! Imorgon kommer våra vänner från Mui ne (Kohn och Jerome) så då blir det middag med dom.

Vi ska även boka några turer. Först hade vi tänkt att åka ner till mekong delta, det är där den stora mekongfloden mynnar ut. Ska tydligen vara väldigt vacker och häftigt. Många bor på floden i sina hus på stora flottar, m.m. Efter den turen på två tre dagar åker vi och kollar in krigstunnlarna! Ett måste när man är i Saigon. Tunnlar som gjordes under Vietnamnkriget, de ska vara milslånga och en riktig lamburint med fällor för fienden ;)



70´s Saloon Bar!



Kanske världens minsta toalett, på en resturang.



Saigon



Johan på något matställe! Så söt så:)



Vi två!



Saigon by moppe!


Peace eller som man säger i Saigon, inghao inghao ...Okej det där sista hittade vi på bara för att vi är så jäkla roligare typer. bye

Kommentarer
Postat av: Anders och Annika

Hallå på er i Saigon! Ni ser lika glada ut fortfarande. Ännu lite brunare!

Gick det att använda toaletten! Såg ut att vara stor risk att fastna. Ha det fortsatt bra på resan!



Kram

2012-01-09 @ 07:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0