LOMBOK - KUTA



HELLO, wanna buy braaisleeet? Please I have broken buisness.

Tjena everybodeeey. Nu är vi i Kuta Lombok, Gili Islands släng dig i väggen! Denna hyfsat stora ö i Indonesien är fantastisk. Just där vi är nu, Kuta har dom vackraste stränderna på ön. Här kryllar det av surfare, pärlvita stränder och en jakla massa äckliga hundar. Men även määängder av hundvalpar som inte blivit äckliga ännu :). Vi bor på ett helt okej homestay nära stranden. Har en motorcykel som vi åker runt med. Känns rätt bra att tanka när bensinen ligger på 3,50 kr litern! Den indonesiska maten här är gudomlig. Allt är bra! Vi gillar det mycket bättre än Thailand. Lite dumt bara att dom har högsäsong på våran sommar. Våran härliga swedish summer.

Imorgon ska vi surfa igen. Man åker ut med en båt ut i havet där vågerna håller till, inte så skönt att paddla tre kilometer.. Kommer bli gött! Innan vi surfar ska vi till åka till staden Mekkar för sko inköp. Vi köper väl en jäkla massa skit som vanligt...Köpe bör en annars dör en!







Barn som säljer armband, första rubriken
Inga över trettio kan engelska här, men barn på fyra år kan utmärkt!



Assa kolla in Johans feta blåsa på tån. Smaklöst vi vet, men vi vill dela med oss av det goda :)



Känslan då man inser att man är själv vid en fantastisk strand är underbar.



Vi hade massa fler bilder men nu stänger resturangen! Klockan är 22, vafan.

Hoppas nu har det bra i vårsolen! Vi har det bra i steksolen.

peace






Kommentarer
Postat av: Mamma Annika och Pappa Anders

Hej fint för er att ni har det bra för snart bär det av hem till svedala. Det var roligt att fira semester med er- Ni kanske ha hört att dom tog 5 terrorister i Sanur 2 dagar efter vi varit där polisen sköt dom på plats. Johan du ska ringa till Uffe han behöver ha hjälp när du kommer hem hans nummer är 0707398293.

Vi hörs från pappa Anders

2012-03-30 @ 14:06:15
Postat av: Nino Argus

Det är trevligt att titta bilderna.Ni har det trevligt och roligt.Men nu är det snart slut med det .Ha det bra så syns vi snart

Kram från Farmor o Farfar

2012-03-30 @ 17:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0